NOG 340 PANELEN TE GAAN VOOR DE START! 

Er hebben zich inmiddels 113 huishoudens ingeschreven, samen goed voor ruim 1400 zonnepanelen. In totaal komen er 2200 panelen beschikbaar en zodra we de grens van 80%, oftewel 1760 panelen hebben bereikt, gaan we de zonne-energie installatie aanleggen.

Het doel was in april te starten met de aanleg van het zonnepark. Corona heeft hier roet in het eten gegooid maar ondanks dat gaan we door waar het kan. We zijn blij te zien dat er mensen zijn die zich hier niet door laten weerhouden en zich toch aanmelden.

VOORBEREIDINGEN BOUW ZONNEPARK GESTART

Hoe dan ook, we gaan door met de voorbereidende werkzaamheden en kunnen melden dat de transformator voor het zonnepark op locatie Van Spijker eind maart geplaatst en intussen volledig geïnstalleerd is. Dit staat dus alvast klaar voor de start.
Daarnaast heeft Enexis de zwaardere terugleverkabel voor het stroomnet onlangs ingegraven langs de Koloniedijk. Ook deze is intussen aangesloten.

OPROEP

Zoals eerder vermeld, hebben wij dus nog panelen ter beschikking voor nieuwe leden. We willen graag van start met het bouwen van de installatie en we zijn er bijna: nog 340 panelen te gaan.

Ben je van plan je aan te melden, wacht niet langer en meld je aan via de website: https://www.vinkenbuurtstroomt.nl/doemee/

Weet je nog iemand die gebaat is bij zonnestroom? Meld hem of haar ons unieke aanbod!

We zijn graag bereid vragen te beantwoorden dus bel of mail gerust. Contactgegevens vind je ook op de website: https://www.vinkenbuurtstroomt.nl/contact/

Wij hopen binnenkort te kunnen melden dat we daadwerkelijk van start gaan.

Met zonnige groet,
Bestuur Vinkenbuurt Stroomt
Teo Cazant, Maria Jongkind, Ad Lagas en Arno van Spijker