Stand van zaken juli 2019 

VOORBEREIDINGEN VINKENBUURT STROOMT IN VOLLE GANG

In de afgelopen maand zijn we op volle kracht doorgegaan met overleg en regelwerk. We bereiden ons voor om in oktober voor belangstellenden een informatieavond te organiseren. En er is nog veel meer gebeurd. We praten je even bij…

• De productielocatie is gekozen, de familie Van Spijker aan de Koloniedijk heeft haar daken ter beschikking gesteld voor het plaatsen van 2200 zonnepanelen. 2200 zonnepanelen staat gelijk aan een mogelijke levering van zonne-energie aan zo’n 200 Vinkenbuurtse huishoudens en kleine bedrijven.

• Duidelijk is ook dat er gebruik wordt gemaakt van de PostCodeRoos regeling van de overheid. Dit houdt in dat er een belastingvoordeel geldt voor alle deelnemers die gevestigd zijn in en direct aangrenzend aan ons postcodegebied.

• Op dit moment zijn we druk bezig met de technische en administratieve voorbereidingen. Er worden nu afspraken gemaakt met leveranciers en installateurs en we zijn in overleg met banken en subsidieverstrekkers voor het maken van de best mogelijke deal.

Meer weten over deelname aan Vinkenbuurt Stroomt of op een andere manier een bijdrage leveren aan het succes van ons buurt-zonnepark? Neem contact met ons op.

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Hoe zit het met het beheer van de installatie? Kan ik uitstappen als ik ga verhuizen? De veelgestelde vragen aan Vinkenbuurt Stroomt vind je hier.

LEES MEER
AANMELDEN NIEUWSBRIEF VINKENBUURT STROOMT

Ben je geïnteresseerd geraakt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. We houden je dan regelmatig op de hoogte van de ontwikkeling van het project. We gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden.

LEES MEER