Veel belangstelling voor informatieavond 

De belangstelling voor Vinkenbuurt Stroomt is groot. De zaal van het buurthuis in Vinkenbuurt was zo goed als vol tijdens de informatiebijeenkomst op donderdag 17 oktober. Initiatiefnemers Arno van Spijker en Ad lagas gaven aan hoe het project tot stand is gekomen. Gerard Brakkee van Dalfsen Stroomt heeft de aanwezigen nader toelichting gegeven op het project. Ondertussen was er gelegenheid voor vragen, waar ook ruimschoots gebruik van is gemaakt.

VOORBEELDPROJECT

De zonnepanelen van Vinkenbuurt Stroomt worden geplaatst op het dak van de stallen en loodsen van de familie Van Spijker. Familie van Spijker stelt de daken om niet beschikbaar. Arno van Spijker licht toe waarom: “Wij stellen ons dakoppervlak ter beschikking aan Vinkenbuurt Stroomt, omdat we graag meewerken aan de verduurzaming van Vinkenbuurt. We hebben een flinke hoeveelheid vierkante meters bedrijfsdak. Ik zie liever panelen op die daken dan in de weilanden.”

BINNENKORT MEER

Met een korte presentatie neemt Gerard Brakkee vervolgens de aanwezigen mee in het verhaal van Vinkenbuurt Stroomt. Ondertussen en na afloop zijn er diverse vragen gesteld door de aanwezigen. De meest gestelde vragen en antwoorden vind je op deze website.
Dezelfde avond nog zijn er bijna 150 panelen in optie genomen. Een mooie start wat ons betreft!

DOE MEE!
Word lid van Vinkenbuurt Stroomt. Meld je hier aan!
LEES MEER
VRAGEN EN ANTWOORDEN

Hoe zit het met het beheer van de installatie? Kan ik uitstappen als ik ga verhuizen? De veelgestelde vragen aan Vinkenbuurt Stroomt vind je hier.

LEES MEER