Zonne-energie in Vinkenbuurt 

Even voorstellen: wij zijn inwoners van Vinkenbuurt en hebben energiecoöperatie Vinkenbuurt Stroomt opgericht. Vinkenbuurt Stroomt werkt aan echte buurtstroom. Dit is in Vinkenbuurt opgewekte duurzame energie, voor en door de buurt.

VOOR WIE?

We maken gebruik van de PostCodeRoos regeling van de overheid. Alle bewoners en bedrijven met een kleinverbruiksaansluiting binnen de postcodegebieden 7739, 7701/7702, 7707, 7711, 7721/7722, 7731 en 7738 kunnen meedoen met extra belastingvoordeel vanuit deze regeling.

Heb je al zonnepanelen en is er geen ruimte meer op jouw dak? Is de opbrengst van je eigen zonnepanelen lager dan je verbruik? Of heb je geen geschikt dak om zonnepanelen op te leggen? Dan is deelname aan ons project juist voor jou interessant.

DOE MEE!

Profiteer ook van lokaal opgewekte energie vanaf de daken van de stallen van familie Van Spijker in Vinkenbuurt.

Je kunt je nu inschrijven om jouw eigen zonnepanelen aan te schaffen in het zonnepark van Vinkenbuurt Stroomt. Dit kan al vanaf 25 Euro per paneel.

In totaal zijn er 2200 zonnepanelen beschikbaar. Diverse buurtgenoten hebben al een optie genomen. Zodra voor 80% van de panelen is ingetekend, start de realisatie van het zonnepark.

Op vinkenbuurtstroomt.nl vind je alle informatie over deelname aan dit project.
Onder de knop doe mee kun je direct inschrijven voor een optie op de zonnepanelen.
Doe mee

Met vriendelijke groet,
Vinkenbuurt Stroomt

Ad Lagas, Arno van Spijker, Teo Cazant, Maria Jongkind