Zonnepark Vinkenbuurt Stroomt is ‘live’! 

Het stroomt in Vinkenbuurt. Letterlijk! Ons coöperatieve zonnepark is namelijk onlangs in werking gesteld.
Wij zijn trots op het feit dat het zonnepark er staat en dat er al bijna 170 gezinnen en partijen zijn die ons hun vertrouwen hebben gegeven en zonneparticipaties hebben aangeschaft binnen coöperatie Vinkenbuurt Stroomt. Iedereen nogmaals hartelijk dank daarvoor!

Een officiële opening zit er voorlopig vanwege COVID19 helaas niet in. Dit bericht om deze mijlpaal binnen ons buurtstroom-initiatief toch niet helemaal ongemerkt voorbij te laten gaan.

Display met productiegegevens op de homepage

Op de homepage van deze website is een display online gezet waarop voor ieders informatie de dagproductie, de totale productie en de CO2 reductie real-time inzichtelijk is gemaakt.

Het project loopt door
Momenteel wordt er hard gewerkt aan het regelen van de overstap van de deelnemers naar Greenchoice en worden de laatste puntjes op de i gezet aan de zonne-installatie. Daarnaast loopt de verkoop van de panelen nog door en hier vragen we jullie hulp bij:

Verkoop laatste panelen met behulp van ons gezamenlijke netwerk?

We zijn nog (nét) niet uitverkocht. En om met z’n allen optimaal rendement uit ons zonnepark te halen is dat natuurlijk wel van belang.

We vragen iedereen dan ook om zich heen te kijken of je binnen de postcoderoos nog mensen kent die eventueel geïnteresseerd zijn in deelname aan Vinkenbuurt Stroomt. Laat deze mensen contact met ons opnemen voor meer informatie of verwijs ze naar www.vinkenbuurtstroomt.nl/doemee waar ze zich kunnen aanmelden voor een optie op zonnepanelen.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met een gezamenlijke inspanning ook de laatste panelen snel verkocht kunnen krijgen!

Met zonnige groet,
Vinkenbuurt Stroomt